Skip to main content

VIDEO Paradă pe motociclete clasice, de epocă sau retro și motocicliști îmbrăcați elegant, în cadrul evenimentului caritabil The Distinguished Gentlemen’s Ride

“The Distinguished Gentleman’s Ride” a revenit cu cea de-a 6-a ediție la Timișoara!

Motocicliștii au fost prezenți astăzi în Piața Unirii, de la ora 14:00 și până la ora 16:00, după care au plecat în paradă pe străzile din oraș.

Anul acesta la evenimentul DGR din Timișoara s-au adunat aproximativ 3.500 de dolari în scop caritabil. La nivel mondial însă, s-au strâns peste 6 milioane de dolari.

Evenimentul este unul caritabil și își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa, The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 35 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2023 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Este al șaselea eveniment la Timișoara, acesta se mai ține și la București, Brașov și Cluj și mai nou la Oradea. Este un eveniment global, care se ține în aceeași zi pe tot globul! Este un eveniment caritabil pentru că strângem bani pentru studiul cancerului de prostată și boli mintale la bărbați. Toți participăm voluntar și cu foarte mare bucurie îmbrăcați astfel, încât să atragem atenția celorlalți care pot să facă donații în numele nostru”, spune Ciprian Micu, organizatorul evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.