Skip to main content

VIDEO Operațiune amplă de salvare! 50 de turiști care au ignorat avertizările meteo, blocați în vârful muntelui!

Un grup de turiști a rămas blocat în Munții Parâng, după ce a ignorat avertizările meteo și cele ale salvamontiștilor.

Turiștii au rămas blocați pe creasta Parângului Mic (2.074 metri) aflată la circa o oră – o oră și jumătate de urcuș din stațiunea Parâng. Când au văzut că s-a întunecat afară și nu mai pot coborî, oamenii au apelat la ajutorul echipelor Salvamont.

Toți cei 50 de turiști au ajuns în siguranță, în stațiunea montană Parâng. Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Grupul a fost localizat in zona Vf. Parangul Mic de catre salvatorii montani si este insotit spre statiune. Persoanele din grup nu au afectiuni medicale si nu au avut nevoie de ajutor medical. Grupul a fost coborat in statiune. Nu au probleme medicale”, transmite Salvamont Hunedoara.

Județul Hunedoara a fost astăzi sub incidența unui cod portocaliu de vreme rea și viscol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.