Skip to main content

Ajută-l pe Robert! Povestea uimitoare a tânărului care a rămas fără un picior, dar care nu se lasă învins și își dorește o viață normală și independentă!

Robert Szucs, este un tânăr din Timișoara, pasionat de sport, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport cu specializare în Kinetoterapie și antrenor personal în clubul World Class Vox.

Cu doar trei luni în urmă, viața lui Robert a fost zguduită de un accident grav, care a condus la amputarea piciorului stâng de la genunchi în jos. Cu toate acestea, în loc să se lase învins, Robert a găsit forța interioară de a reveni în sala de sport imediat după externarea din spital.

La mai puțin de o săptămână după externare, a susținut o clasă de group fitness alături de o colegă, dovedind că determinarea personală poate depăși orice obstacol. Familia și prietenii l-au susținut necondiționat în această călătorie dificilă, iar acum comunitatea este chemată să se alăture eforturilor de a-i oferi lui Robert șansa la o viață mai bună.

Robert are nevoie de o proteză performantă pentru a-și recăpăta independența, iar costurile pentru operație și proteză sunt substanțiale. Cu un apel către solidaritate, oamenii sunt îndemnați să doneze pentru a ajuta la acoperirea acestor cheltuieli, oferind astfel lui Robert o șansă reală de a reveni la normalitate.

Robert este un coleg remarcabil, un adevărat erou, un model pentru întreaga comunitate, care ne face să privim succesul cu alți ochi. Prin propriul exemplu și prin povestea sa impresionantă de curaj, Robert transmite un mesaj puternic tuturor celor care se simt copleșiți și neputincioși. El demonstrează că orice obstacol poate fi înfruntat, orice limitare poate fi transformată într-o oportunitate de dezvoltare. Robert are nevoie de o proteză performantă, care să-l ajute să își poată desfășura activitatea și continua viața într-un mod independent. Costurile pentru operație și proteză sunt enorme, așadar doar noi, împreună, îl putem ajuta. Proteza care i-a fost recomandată costă în jur de 35.000 de euro, la care se mai adaugă și alte cheltuieli, bani de care familia lui Robert nu dispune”, transmite Asociația Campioni de Inimi.

Fiecare donație, fiecare cuvânt de încurajare aduce un strop de speranță în viața lui Robert, care a devenit un simbol al rezilienței în comunitatea locală. Pentru a face o donație sau pentru a afla mai multe despre cum puteți sprijini, vizitați pagina Campioni de Inimi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.