Skip to main content

VIDEO: O nouă ilegalitate la Dumbrăviţa! Primarul a înlocuit microbuzele şcolare cu maşinile Poliţiei Locale

Epopeea transportului şcolar din Dumbrăviţa pare fără sfârşit. După ce copiii au fost înghesuiţi, câte 30 pe 14 locuri, iar poliţiştii au indisponibilizat un microbuz, pentru că nu avea licenţă de transport, primarul a găsit o altă soluţie.

A scos pe teren două Dustere neinscripţionate ale Poliţiei Locale şi, cu angajaţi din Primărie pe post de şoferi, a luat elevii de la şcoală şi i-a dus acasă.

În încercarea de a-şi spăla păcatele în faţa părinţilor şi a copiilor, edilul încalcă din nou legea, pentru că nici autoturismele Poliţiei, nici şoferii, nu au licenţă pentru astfel de activităţi.

CITEŞTE ŞI: Ziua Națională a României, sărbătorită la Timișoara! Vezi aici programul dedicat zilei de 1 Decembrie

Alina Sperlea, consilier local în Dumbrăviţa, consideră că soluţia găsită de primar va aduce alte probleme.

Tocmai de aceea, vrea o rezolvare care să fie în concordanţă cu legea, şi totodată să le ofere copiilor confort şi siguranţă.

Până când primarul îşi va face treaba, a luat problema în mâinile ei.

A obţinut, cu titlu gratuit, transport omologat, pentru copiii din Dumbrăviţa, pentru o lună, timp în care administraţia locală să găsească o soluţie pe termen lung.

Dar, rezolvarea Alinei Sperlea nu este agreată de oamenii primarului.

“Am găsit o firmă dispusă să facă o sponsorizare a transportului elevilor din comuna noastră. Timp de 30 de zile această societate ne oferă gratuit, două microbuze cu o capacitate de 20 de locuri fiecare, binențeles cu toate documentele, autorizațiile și atestatele în regulă. Primul microbuz l-am adus astăzi în fața scolii, am încercat să vorbesc cu directorul scolii pentru a face contractul de sponsorizare, însă acesta m-a trimis la Primărie, asta în condițiile în care primarul a declarat public că transportul elevilor intră în sarcina directorului. Nu știu, este noaptea minții”, a declarat Alina Sperlea pentru sursadevest.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.

Topul Firmelor din Județul Timiș, ediție aniversară! Când are loc evenimentul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 30-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul noului an universitar 2023-2024 printr-o ceremonie de excepție, avându-l ca invitat special pe celebrul romancier și eseist francez, Pascal Bruckner.

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Muzeul Național al Banatului și Asociația Inițiativă în Educație au pregătit pentru cei interesaţi de univers, o expoziţie inedită, care va fi vernisată miercuri, 4 octombrie, de la ora 17:00.

Cursuri de prim ajutor, în şcolile din Timişoara! 30 de licee şi şcoli gimnaziale s-au înscris deja în proiect

Astăzi, la Timişoara, Inspectoratul Şcolar, Primăria şi Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă au semnat un protocol de colaborare pentru pregătirea elevilor de a face față unor posibile situații de risc sau de urgență.