Skip to main content

VIDEO: O nouă ilegalitate la Dumbrăviţa! Primarul a înlocuit microbuzele şcolare cu maşinile Poliţiei Locale

Epopeea transportului şcolar din Dumbrăviţa pare fără sfârşit. După ce copiii au fost înghesuiţi, câte 30 pe 14 locuri, iar poliţiştii au indisponibilizat un microbuz, pentru că nu avea licenţă de transport, primarul a găsit o altă soluţie.

A scos pe teren două Dustere neinscripţionate ale Poliţiei Locale şi, cu angajaţi din Primărie pe post de şoferi, a luat elevii de la şcoală şi i-a dus acasă.

În încercarea de a-şi spăla păcatele în faţa părinţilor şi a copiilor, edilul încalcă din nou legea, pentru că nici autoturismele Poliţiei, nici şoferii, nu au licenţă pentru astfel de activităţi.

CITEŞTE ŞI: Ziua Națională a României, sărbătorită la Timișoara! Vezi aici programul dedicat zilei de 1 Decembrie

Alina Sperlea, consilier local în Dumbrăviţa, consideră că soluţia găsită de primar va aduce alte probleme.

Tocmai de aceea, vrea o rezolvare care să fie în concordanţă cu legea, şi totodată să le ofere copiilor confort şi siguranţă.

Până când primarul îşi va face treaba, a luat problema în mâinile ei.

A obţinut, cu titlu gratuit, transport omologat, pentru copiii din Dumbrăviţa, pentru o lună, timp în care administraţia locală să găsească o soluţie pe termen lung.

Dar, rezolvarea Alinei Sperlea nu este agreată de oamenii primarului.

“Am găsit o firmă dispusă să facă o sponsorizare a transportului elevilor din comuna noastră. Timp de 30 de zile această societate ne oferă gratuit, două microbuze cu o capacitate de 20 de locuri fiecare, binențeles cu toate documentele, autorizațiile și atestatele în regulă. Primul microbuz l-am adus astăzi în fața scolii, am încercat să vorbesc cu directorul scolii pentru a face contractul de sponsorizare, însă acesta m-a trimis la Primărie, asta în condițiile în care primarul a declarat public că transportul elevilor intră în sarcina directorului. Nu știu, este noaptea minții”, a declarat Alina Sperlea pentru sursadevest.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.