Skip to main content

VIDEO O mașină a intrat sub remorca unui tir! Intervenție promptă a pompierii de la descarcerare

Circulație îngreunată pe DN7, în urma unui accident între un tir și o mașină.

Accidentul s-a petrecut la intrare în Deva, dinspre Mintia. O mașină a intrat sub remorca unui tir, însă din fericire șoferul autoturismului nu a fost rănit grav.

Din primele informații, mașina circula în spatele autotrenului, însă la un moment dat șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat sub remorca tirului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, salvare și pompieri.

Circulația în zona a fost îngreunată zeci de minute până la finalizarea intervenției echipajelor de salvare.

Pompierii deveni au utilizat accesorii și tehnici de susținere și ridicare în situații de urgenta, pentru a extrage autoturismul de sub remorca autotrenului. Totodată, au fost asigurate măsurile PSI care se impun în astfel de situații”, transmite ISU Hunedoara.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de polițiștii prezenți la fața locului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.