Skip to main content

O femeie a murit după ce s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta într-un canal de pe marginea drumului! Polițiștii timișeni au început o anchetă

O femeie de 51 de ani a murit după ce a căzut cu bicicleta într-un canal de colectare a apei, de pe marginea drumului.

Un martor a sunat imediat după miezul nopții la 112 și a anunțat că a văzut femeie care s-a dezechilibrat pe bicicletă și a căzut, în localitatea Saravale, județul Timiș.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru victimă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 00:01, polițiștii orașului Sânnicolau Mare-Formațiunea Rutieră, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Grădinilor din localitatea Saravale, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut într-un canal de colectare a apei pluviale. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, în vârstă de 51 de ani, decedată”, transmite IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.