Skip to main content

Video: Momentul în care poliţiştii din Timişoara au tras cu arma, pentru capturarea unui individ căutat internaţional

Sunt filtre ale Poliţiei în Timişoara, pentru găsirea unui bărbat de etnie romă, în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia există un mandat european de arestare, pentru înţelăciune şi fals privind identitatea.

Individul a fost oprit ieri în trafic, pentru un control de rutină, iar la verificarea documentelor, oamenii legii şi-au dat seama cine este şi au vrut să îl reţină.

Bărbatul a demarat în trombă, iar agenţii au încercat să îl oprească.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Începe modernizarea drumului către autostradă, tronsonul prin Dumbrăviţa! Preşedintele CTJ anunţă că nu se va pierde niciun euro din banii europeni

I-au tăiat calea, cu autospeciala de Poliţie, însă, în momentul în care agenta care făcea parte din echipaj, a vrut să deschidă portiera maşinii în care era suspectul, acesta a făcut o manevră de dat cu spatele.

A fost cât pe ce să o lovească, iar în acel moment poliţista a scos arma şi a tras un foc de avertisment.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere.

A urmat o cursă nebună, de pe bulevardul Simion Bărnuţiu la Piaţa Badea Cârţan, Gara de Est şi apoi, pe strada Lorena.

Aici, poliţiştii i-au pierdut urma şoferului fugar, însă au găsit maşina, parcată în curtea uneia dintre palatele ţigăneşti din zonă.

Până la sosirea oamenilor legii, plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului au fost scoase, iar şoferul a dispărut.

El nu a fost găsit nici până acum.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.