Skip to main content

VIDEO Moment spectaculos de Ziua Județului Timiș! Alin Nica, președintele CJT a impresionat publicul cu un cântec de cătănie

Președintele Consililui Județean Timiș, Alin Nica a urcat pe scenă, în cadrul unui spectacol roganizat de Ziua Județului și nu pentru a ține un discurs, ci pentru a încânta publicul cu o melodie populară.

Alin Nica a participat seara trecută la spectacolul ”Atemporal” organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, și alături de Ansamblul Profesionist Banatul, a cântat melodia din Ardeal „Când era ca să-mi petrec (Cântec de cătănie)”, interpretată de solistul Ionuț Fulea.

Nica a răspuns provocării amfitrioanei evenimentului, Felicia Stoian și a urcat pe scenă, iar la final publicul a fost extrem de încântat de prestația președintelui CJ.

Nica nu este străin de scenă, pasionat de muzica rock și jazz, el a participat în 2009 la selecția națională Eurovision, cu melodia „Don’t leave”, compusă de George Hora.

Apoi, în 2013, pe Alin Nica a participat și la “Vocea României”, de la PRO TV.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.