Skip to main content

Cel mai aşteptat moment, din programul de Ziua Timişoarei! Corul comunitar vă aşteaptă la un spectacol inedit, în Parcul Rozelor!

Peste exact o săptămână, Timişoara va bifa o premieră artistică, în cadrul evenimentelor menite să marcheze trecerea a 104 ani de la intrarea trupelor române în oraș și instaurarea administrației românești.

Este vorba despre concertul pe care îl va susţine corul comunitar, în Parcul Rozelor, pe data de 4 august.

Instituţiile de cultură din oraş au pregătit, pentru Ziua Timişoarei, mai multe spectacole care se întind pe perioada unei săptămâni.

Iar unul dintre cele mai interesante se anunţă a fi cel organizat de Filarmonica Banatul, care a creat un cor comunitar, format din 150 de persoane fără pregătire muzicală.

Aceşti oameni au făcut repetiţii, timp de câteva luni, sub atenta îndrumare a unor specialişti, iar pe data de 4 august vor interepta Oda Bucuriei, în Parcul Rozelor.

De la ora 21:00, sute de voci vor interpreta fragmentul din Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, devenit Imnul Uniunii Europene.

Organizatorii spun că va fi un spectacol grandios, coordonat de maestrul Gabriel Bebeșelea, și dedicat Timișoarei.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.