Skip to main content

Cel mai aşteptat moment, din programul de Ziua Timişoarei! Corul comunitar vă aşteaptă la un spectacol inedit, în Parcul Rozelor!

Peste exact o săptămână, Timişoara va bifa o premieră artistică, în cadrul evenimentelor menite să marcheze trecerea a 104 ani de la intrarea trupelor române în oraș și instaurarea administrației românești.

Este vorba despre concertul pe care îl va susţine corul comunitar, în Parcul Rozelor, pe data de 4 august.

Instituţiile de cultură din oraş au pregătit, pentru Ziua Timişoarei, mai multe spectacole care se întind pe perioada unei săptămâni.

Iar unul dintre cele mai interesante se anunţă a fi cel organizat de Filarmonica Banatul, care a creat un cor comunitar, format din 150 de persoane fără pregătire muzicală.

Aceşti oameni au făcut repetiţii, timp de câteva luni, sub atenta îndrumare a unor specialişti, iar pe data de 4 august vor interepta Oda Bucuriei, în Parcul Rozelor.

De la ora 21:00, sute de voci vor interpreta fragmentul din Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, devenit Imnul Uniunii Europene.

Organizatorii spun că va fi un spectacol grandios, coordonat de maestrul Gabriel Bebeșelea, și dedicat Timișoarei.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.