Skip to main content

Alfred Simonis îi răspunde lui Nica: Ședința Guvernului la Timișoara este o premieră pe care domnul Nica o murdărește!

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis reacționează la acuzațiile aduse social democraților de Alin Nica.

Președintele Consiliului Județean Timiș a spus, în această dimineață, într-o postare pe facebook, că a fost nevoit să anuleze, pentru moment, dezbaterea despre descentralizare și regionalizare, care urma să aibă loc mâine, la Timișoara, din cauza unor amenințări venite din partea PSD.

Simonis a răspuns rapid acuzațiilor și neagă vehement orice implicare a social-democraților. Ba mai mult, îl acuză la rândul său pe liderul CJT, că murdărește evenimentul la care va fi prezent Guvernul României.

„Nimeni nu a pretins nimic în schimbul acestei ședințe a Guvernului României la Timișoara. Guvernul vine la Timișoara într-un semn de solidaritate și de manifestare a interesului față de proiectele acestui județ și municipiu.(…) Semnalul pe care Guvernul îl dă cu privire la sprijinirea proiectelor județului Timiș este unul de bun agur. În același timp este o premieră pe care domnul Nica o murdărește”, a spus președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

În același timp, Simonis spune că acțiunile lui Nica sunt o dovadă a încercării sale de a împiedica venirea Guvernului la Timișoara, dar și adoptarea hotărârii privind aprobarea indicilor economici pentru stadionul „Dan Păltinișanu”.

„Manifestările domniei sale sunt pentru a bloca cu orice preț venirea Guvernului și adoptarea hotărârii de guvern de aprobare a indicatorilor pentru Stadionul Dan Păltinișanu. Vă spun din start că nu va reuși să blocheze nimic, fie că îi convine, că nu-i convine. Guvernul va veni la Timișoara, va adopta acea hotărâre, dar și altele pentru Timișoara și pentru Timiș”, a completat liderul social-democrat.

Iar ca șirul acuzațiilor și criticilor să fie complet, președintele organizației județene PSD, spune despre rivalul său că se folosește de aceste tertipuri, tocmai pentru că nu are propriile proiecte cu care să vină în fața timișorenilor și a timișenilor.

Această atitudine de permanent conflict, de sfidare și de blocare a proiectelor pentru că sunt ale altcuiva, a fost mentalitatea clasei politice timișorene timp de decenii. Această mentalitate și aceste abordări ne-au pus în situația să nu avem nici bazin de înot, să nu avem nici sală polivalentă, să nu avem nici stadion, să nu avem nici centură ocolitoare, să nu avem nici spital regional, să nu avem nimic din investițiile majore pe care Guvernul României le-a avut în diferite programe la nivel național și au ocolit de fiecare dată Timișoara. Domnul Nica nu are niciun proiect cu care să se poată lăuda în acești patru ani de zile, de când este președinte al Consiliului Județean. E firesc, neștiind să spună nimic despre ce a făcut, pentru că nu a făcut nimic, să arunce cu noroi, să mintă, să manipuleze, să facă scandal”, a spus în final Alfred Simonis.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.