Skip to main content

VIDEO! Medicii de pe SMURD au intervenit de urgenţă, la incendiul care a cuprins un tir aflat în mers! Şoferul nici nu observase flăcările

Ziua unui șofer de camion ar fi putut lua o turnură tragică, dacă un echipaj SMURD care se întorcea de la o misiune nu ar fi observat fumul dens care ieşea de sub capotă.

Totul s-a întâmplat la prânz, pe DN 1/E60, între localitățile Săcădat și Tileagd, din judeţul Bihor, unde paramedicii i-au făcut semne şoferului să oprească, după care au încercat să stingă flăcările, cu extinctoarele din ambulanţă.

În paralel, au sunat la 112, iar la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent la cabina tirului, precum și la o parte din remorcă.

Echipele de intervenţie au acționat rapid, iar după aproximativ 10 minute au reușit să lichideze incendiul.

Din fericire, datorită reacției rapide a salvatorilor, incendiul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, arzând capul tractor și circa 20% din remorca autovehiculului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.