Skip to main content

Acuzații grave privind recepția Centrului de Legume Fructe de la Tomnatic! PSD susține că demersul CJT este ilegal!

Social democrații timișeni acuză conducerea Consiliului Județean Timiș că a încercat să facă recepția Centrului de Legume Fructe de la Tomnatic, ilegal și cu presiuni asupra primarului din localitate.

Liderul de grup al consilierilor județeni PSD, Alexandru Iovescu acuză și faptul că în comisia de recepție nu erau suficienți specialiști, motiv pentru care primarul Vasiu Stoian a refuzat să semneze recepția.

Pentru că se află în campanie electorală și nu are nicio realizare cu care să vină în fața timișenilor, la începutul acestei săptămâni a trimis o comisie formată din angajați ai CJ Timiș să facă recepția investiției de la Tomnatic. O investiție inițiată de fosta administrație PSD și pe care nu a fost capabil să o finalizeze și să respecte condițiile legii în ceea ce privește acest centru. Fără minimul de specialiști prevăzut de lege pentru comisia de recepție, pe care a format-o împreună cu Alexandru Proteasa și în mare secret, au încercat să facă recepția centrului. Nu au reușit și asta numai pentru că primarul comunei nu s-a pretat la o asemenea situație, nici el și nici reprezentanții ISC! Mai mult decât atât, procesul verbal întocmit pentru recepție a ajuns în mediul online, pe paginile de socializare ale alianței politice pe care o reprezintă stimabilul încă președinte al CJ Timiș!”, transmite Alexandru Iovescu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD.

Documentul cu recepția a fost postat pe o rețea de socializare în data de 21 mai, însă reprezentații Consiliului Județean anunță că recepția a fost finalizată în data de 24 mai. Cert este că primarul comunei Tomnatic, Vasiu Stoian nu a semnat procesul verbal.

În perioada 20-24 mai 2024 a avut loc recepția Centrului de colectare legume-fructe Tomnatic, demers finalizat cu un proces verbal semnat de întreaga comisie, cu excepția primarului localității Tomnatic care nu a motivat refuzul. Vicepreședintele Alexandru Proteasa nu a avut nicio implicare în formarea comisiei de recepție, iar reprezentantul ISC a fost prezent și a semnat recepția. Numărul de specialiști prevăzut de lege pentru formarea comisiei a fost atins, două persoane fiind ingineri constructori și o persoană inginer mecanic”, a replicat CJT Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.