Skip to main content

VIDEO Mașină lovită de un tren marfar! Intervenție de urgență a salvatorilor

Mașină surprinsă de un tren marfar care circula pe magistrala Curtici-București!

Doi oameni erau în autoturism, însă din fericire niciunul nu a fost grav rănit.

Accidentul s-a petrecut în județul Hunedoara la trecerea cu calea ferată Botani-Bănița.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe.

Din fericire ambele persoane din mașină au scăpat nevătămate.

La data de 01 iulie 2023, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani-Hațeg, a efectuat un viraj la dreapta spre un drum secundar și la trecerea de cale ferată semnalizată corespunzător, nu s-a asigurat la trecerea căii ferate moment în care a fost surprins și accidentat de către un tren care circula pe magistrala Curtici București. În urma acestui eveniment, a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 71 de ani din municipiul Petroșani, aflată în autoturism, in calitate de pasager”, transmite IPJ Hunedoara.

Atât conducătorul auto cât și mecanicul de tren, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări cu privire producerea evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.