Skip to main content

Accident în lanț, pe DN 6! Au fost implicate un tir, un microbuz și un autoturism! A fost solicitat și elicopterul SMURD

Accident grav pe DN 6, în care au fost implicate un tir, un microbuz și un autoturism!

Accidentul s-a petrecut petrecut pe raza localității Bucoșnița din Caraș-Severin.

Nouă persoane au fost implicate, din care cinci au fost rănite, între care și trei copii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, poliție și pompieri. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple. De asemenea au fost direcționate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD. În accident au fost implicate 9 persoane, dintre care 5 persoane (2 adulti si 3 minori) primesc ingrijiri medicale de la echipajele SAJ si SMURD prezente la fața locului”, transmite ISU Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.