Skip to main content

Traseu mai scurt pentru vaporașe, din cauza lucrărilor la Pasarela Gelu! Au fost suspendate și cursele de promenada spre Sânmihaiu Român

Începând de luni circulația vaporașelor pe Bega va fi restricționată! Asta pentru că încep lucrările de demolare a Pasarelei Gelu.

Așadar, în perioada 3 -28 iulie, transportul de pasageri pe Canalul Bega va suferi modificări.

Astfel, staţia Ardealul şi staţia C. Brâncoveanu, aflate în aval pe Canalul Bega, vor fi suspendate până la finalizarea lucrărilor. Staţia de capăt, în aval, va fi Ştefan cel Mare.

Noile grafice de circulaţie vor fi actualizate atât pe site-ul societăţii, www.stpt.ro, cât şi în staţiile de îmbarcare/debarcare vaporetto.

Totodată, vor fi suspendate cursele de promenadă către Ecluza Sânmihaiu Român, curse care se defăşurau sâmbăta şi duminica, de la orele 12 şi 17.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.