Skip to main content

Video: Lebede blocate în gheaţa unei bălţi! Cum au procedat pompierii, ca să le salveze?

Intervenţie de suflet a pompierilor care au fost chemaţi, în urmă cu puţin timp, să salveze două lebede care au rămas prinse în stratul de gheaţă format pe o baltă din Orăştie.

Păsările erau practic imobilizate, iar un trecător a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

CITEŞTE ŞI: Acces gratuit la expoziția lui Brâncuși, de Ziua Națională a Culturii!

Un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la locul indicat şi a spart gheaţa până lângă lebede, eliberându-le din capcana albă.

„În cel mai scurt timp, pompierii orăștieni s-au deplasat către locul indicat, unde într-adevăr, au găsit lebedele imobilizate. Pentru a ajuta păsările să se elibereze, pompierii salvatori au spart gheața până la acestea și în câteva minute, ambele lebede se aflau în afara oricărui pericol. Salvarea vieților, fie că vorbim despre oameni sau animale, rămâne prioritatea noastră!„, transmite ISU Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.