Skip to main content

Video: Lebede blocate în gheaţa unei bălţi! Cum au procedat pompierii, ca să le salveze?

Intervenţie de suflet a pompierilor care au fost chemaţi, în urmă cu puţin timp, să salveze două lebede care au rămas prinse în stratul de gheaţă format pe o baltă din Orăştie.

Păsările erau practic imobilizate, iar un trecător a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

CITEŞTE ŞI: Acces gratuit la expoziția lui Brâncuși, de Ziua Națională a Culturii!

Un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la locul indicat şi a spart gheaţa până lângă lebede, eliberându-le din capcana albă.

„În cel mai scurt timp, pompierii orăștieni s-au deplasat către locul indicat, unde într-adevăr, au găsit lebedele imobilizate. Pentru a ajuta păsările să se elibereze, pompierii salvatori au spart gheața până la acestea și în câteva minute, ambele lebede se aflau în afara oricărui pericol. Salvarea vieților, fie că vorbim despre oameni sau animale, rămâne prioritatea noastră!„, transmite ISU Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]