Skip to main content

Acces gratuit la expoziția lui Brâncuși, de Ziua Națională a Culturii!

Muzeul Național de Artă din Timișoara își va deschide porțile, în afara programului de funcționare, pentru un al doilea maraton cultural în cadrul expoziției “Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Totul de Ziua Națională a Culturii, marcată în fiecare an pe data de 15 ianuarie.

Am inițiat acest eveniment special pentru aniversarea Zilei Naționale a Culturii. Alături de parteneri, am creat la Timișoara un fenomen cultural din care vrem să facă parte cât mai mulți iubitori de artă. Avem pregătite 1500 de bilete gratuite într-o zi de luni în care, de obicei, muzeul este închis” a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Cel de-al doilea maraton cultural Brâncuși se va desfășura luni, 15 ianuarie, între orele 10:00 – 18:00. Accesul va fi gratuit pe baza unor bilete rezervate online. O persoană nu poate achiziționa mai mult de 2 bilete.

Organizată de Muzeul Național de Artă din Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România, finanțată de Consiliul Județean Timiș și susținută de o serie de sponsori importanți, expoziția mai poate fi vizitată la Timișoara până pe data de 28 ianuarie 2024.

De la deschiderea ei, pe 30 septembrie 2023, și până acum, expoziția Brâncuși a înregistrat un mare succes, cu peste 121.000 de bilete rezervate, fiind menționată și recenzată de numeroase mass-media occidentale, de la Le Monde și Le Figaro, la The New York Times, Financial Times sau Frankfurter Allgemeine Zeitung dar și cunoscute  trusturi media naționale și locale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.