Skip to main content

Peste patru milioane de euro, pentru studiul de fezabilitate al celei mai lungi piste de biciclete din ţară! Va lega Timişul de judeţele Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara

Consiliul Județean Timiș a lansat licitaţia pentru desemnarea firmei care să realizeze studiul de fezabilitate cu elemente DALI, pentru proiectul „Cu bicicleta prin vest – traseu cicloturistic”.

Este vorba despre pista de biciclete care va lega Timişul de judeţele Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Proiectul, în valoare de peste 142 de milioane de euro, a fost accesat de CJT alături de 125 de UAT-uri, consilii județene, municipii, orașe și comune, din Timiș și din județele învecinate.

Iniţial, proiectul prevedea 1.729 de kilometri de piste noi dintre care 470 de kilometri doar în Timiş, însă a fost extins cu peste 100 de kilometri, astfel că la final, pista va măsursa 1.856 de kilometri.

„Acest proiect major a fost posibil în urma încheierii unui acord de parteneriat între patru județe, motiv pentru care mulțumesc tuturor celor care au contribuit, și nu sunt puțini. Traseul va impulsiona creșterea economică regională deoarece județele implicate sunt situate într-o regiune care îmbină cele mai diverse forme de relief și au un potențial turistic ridicat„, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Valoarea Studiului de fezabilitate scos la licitație este de 18.771.200 RON fără TVA.

Firmele interesate pot depune oferte până la 16 februarie, ora 15:00, iar câștigătorul licitației va avea la dispoziție 6 luni pentru predarea studiului de fezabilitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.