Skip to main content

VIDEO: Investiţie uriaşă, lângă Timişoara! Mondo Style își consolidează prezența pe piaţă, odată cu inaugurarea noii hale de producţie de la Sânandrei

Mondo Style, o companie cu o experiență de 28 de ani pe piața producției de geamuri termopan, face un pas important în dezvoltarea sa prin relocarea unității de producție din Timişoara, la Sânandrei.

Compania, care şi-a construit o reputație solidă în furnizarea de geamuri termopan de înaltă calitate, funcţionează acum, într-un spaţiu generos, de 10.000 de metri pătraţi.

Această mutare strategică va consolida poziția Mondo Style pe piața locală și internațională, permițând companiei să le livreze clienţilor, produse de calitate superioară.

Noua hală de producție se află în Parcul Industrial Artemis din Sânandrei, o zonă în dezvoltare rapidă care oferă facilități de ultimă generație pentru producție și logistică.

Investiția în această nouă locație s-a ridicat la 10 milioane de euro, iar acest lucru va contribui semnificativ la creșterea capacității de producție a companiei.

Pe lângă investiţia făcută de Artmeis, în noua hală de producţie, Mondo Style a alocat 3 milioane de euro pentru achiziționarea de echipamente de ultimă generație și modernizarea proceselor de producție.

„Sunt trei milioane de euro, bani pe care noi i-am investit, anul trecut, în diverse utilaje, care ne permit obţinerea unor produse de calitate şi a unei producţii mai mari. Anul trecut, am făcut aproximativ 20.000 de ferestre, uşi, geamuri culisante, uşi de balcon şi elemente mai special. Cel puţin 20.000 de ferestre vrem să face şi anul acesta, iar planul nostru, în noua locaţie, este de 25.000 – 30.000 de ferestre anual, în perioada următoare”, explică Emanuel Popa, directorul Mondo Style.

Această retehnologizare este un pas crucial în asigurarea calității superioare a produselor Mondo Style și în sporirea eficienței operațiunilor de producție.

Pentru această nouă etapă, Mondo Style se bazează pe cei 120 de profesioniști dedicați, care au fost parte din echipa companiei şi în vechea locaţie.

Sunt oameni cu o vastă experiență în domeniul producției de geamuri termopan care contribuie la menținerea standardelor ridicate de calitate și la atingerea obiectivelor de producție.

„Unul dintre motivele pentru care angajaţii ne urmează este acela că suntem o firmă care respectă oamenii. Ideea de bază pe care vreau să o transmit este că noi nu producem ferestre. Efortu nostru, din fiecare zi, nu este să producem 100 de ferestre. Acesta este cel mai uşor lucru. Utilajele îşi fac treaba, am investit milioane de euro în ele, de-a lungul timpului, ca să lucreze precis, au cadenţa lor, dacă se strică, schimbi o piesă la ele, totul este uşor cu utilajele. Cea mai grea parte are legătură cu oamenii, pentru că noi încercăm să construim caractere, caractere integre. Pentru că dacă noi vom reuşi, ca oameni să ne transformăm în interior, să fim colegi buni, să fim minuţioşi şi să facem lucrurile cum trebuie, asta se va reflecta în ceea ce noi facem, în produse de calitate”, a mai spus Emanuel Popa.

Prin această nouă etapă pe care o bifează Mondo Style rămâne un jucător de încredere în industria de producție de geamuri termopan, cu atenția sa neîntreruptă la detalii și angajamentul față de calitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.