Skip to main content

VIDEO: Investiţie uriaşă, lângă Timişoara! Mondo Style își consolidează prezența pe piaţă, odată cu inaugurarea noii hale de producţie de la Sânandrei

Mondo Style, o companie cu o experiență de 28 de ani pe piața producției de geamuri termopan, face un pas important în dezvoltarea sa prin relocarea unității de producție din Timişoara, la Sânandrei.

Compania, care şi-a construit o reputație solidă în furnizarea de geamuri termopan de înaltă calitate, funcţionează acum, într-un spaţiu generos, de 10.000 de metri pătraţi.

Această mutare strategică va consolida poziția Mondo Style pe piața locală și internațională, permițând companiei să le livreze clienţilor, produse de calitate superioară.

Noua hală de producție se află în Parcul Industrial Artemis din Sânandrei, o zonă în dezvoltare rapidă care oferă facilități de ultimă generație pentru producție și logistică.

Investiția în această nouă locație s-a ridicat la 10 milioane de euro, iar acest lucru va contribui semnificativ la creșterea capacității de producție a companiei.

Pe lângă investiţia făcută de Artmeis, în noua hală de producţie, Mondo Style a alocat 3 milioane de euro pentru achiziționarea de echipamente de ultimă generație și modernizarea proceselor de producție.

„Sunt trei milioane de euro, bani pe care noi i-am investit, anul trecut, în diverse utilaje, care ne permit obţinerea unor produse de calitate şi a unei producţii mai mari. Anul trecut, am făcut aproximativ 20.000 de ferestre, uşi, geamuri culisante, uşi de balcon şi elemente mai special. Cel puţin 20.000 de ferestre vrem să face şi anul acesta, iar planul nostru, în noua locaţie, este de 25.000 – 30.000 de ferestre anual, în perioada următoare”, explică Emanuel Popa, directorul Mondo Style.

Această retehnologizare este un pas crucial în asigurarea calității superioare a produselor Mondo Style și în sporirea eficienței operațiunilor de producție.

Pentru această nouă etapă, Mondo Style se bazează pe cei 120 de profesioniști dedicați, care au fost parte din echipa companiei şi în vechea locaţie.

Sunt oameni cu o vastă experiență în domeniul producției de geamuri termopan care contribuie la menținerea standardelor ridicate de calitate și la atingerea obiectivelor de producție.

„Unul dintre motivele pentru care angajaţii ne urmează este acela că suntem o firmă care respectă oamenii. Ideea de bază pe care vreau să o transmit este că noi nu producem ferestre. Efortu nostru, din fiecare zi, nu este să producem 100 de ferestre. Acesta este cel mai uşor lucru. Utilajele îşi fac treaba, am investit milioane de euro în ele, de-a lungul timpului, ca să lucreze precis, au cadenţa lor, dacă se strică, schimbi o piesă la ele, totul este uşor cu utilajele. Cea mai grea parte are legătură cu oamenii, pentru că noi încercăm să construim caractere, caractere integre. Pentru că dacă noi vom reuşi, ca oameni să ne transformăm în interior, să fim colegi buni, să fim minuţioşi şi să facem lucrurile cum trebuie, asta se va reflecta în ceea ce noi facem, în produse de calitate”, a mai spus Emanuel Popa.

Prin această nouă etapă pe care o bifează Mondo Style rămâne un jucător de încredere în industria de producție de geamuri termopan, cu atenția sa neîntreruptă la detalii și angajamentul față de calitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.