Skip to main content

VIDEO Intervenție în forță a jandarmilor timișoreni, la o petrecere aniversară! Sărbătoritul nu va uita această zi

Misiune specială a jandarmilor timișoreni! Au fost alertați să intervină la o petrecere.

Mai exact, la ziua unui băiețel care și-a dorit extrem de mult să-i întâlnească pe jandarmi, după ce i-a văzut la televizor.

Operațiunea specială pusă la punct de jandarmi a avut chiar și un nume de cod: Ianis!

Astfel, jandarmii s-au echipat și s-au ”înarmat” corespunzător și au pornit spre petrecere. Și pentru că nu se puteau prezenta oricum, au luat și un tort cu ei, pentru micuțul sărbătorit.

După ce i-au cântat ”La mulți ani” lui Ianis, jandarmii au petrecut puțin timp împreună cu micuții prezenți la petrecere și chiar au pus la cale o ”intervenție” specială.

Jandarmii au fost alertați la o misiune deosebit de importantă. Este vorba despre Ianis, un copil a cărui zi de naștere a fost sărbătorită astăzi. Ne-a văzut la televizor și, de ziua lui, și-ar fi dorit să fim la petrecere. Noi am aflat și i-am făcut o surpriză! Dacă ne întrebați de ce este atât de importantă misiunea Ianis pentru noi, vă răspundem că el suferă de transpoziție de vase mari la inimă. În 12 iunie urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale și ne-a promis că ne vom revedea sănătoși. Ba chiar că, atunci când va crește mare, ne va fi coleg. La mulți ani sănătoși, Ianis! Așteptăm să te ții de promisiune!”, au transmis jandarmii timișoreni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.