Skip to main content

Video: Incendiu violent, provocat de un cablu electric defect! O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

Patru echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, precum și un echipaj de prim ajutor calificat s-au deplasat de urgenţă, la locul unui incendiu violent.

Flăcările au izbucnit într-o gospodărie din localitatea Cheriu, judeţul Bihor, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, se manifestau generalizat la o anexă a locuinţei.

CITEŞTE ŞI: Începe proiectarea pădurii-parc din Timişoara! Firma contractată de Primărie are la dipoziţie opt luni, pentru a finaliza proiectul tehnic

O femeie care era înăuntru a avut nevoie de îngriijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică şi o uşoară intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Este vorba despre nora proprietarului care a refuzat transportul la spital.

“În urma efectuării recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta deosebit de violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la camera centralei termice, la o anexă care avea un perete comun cu aceasta și la casa lipită de camera centralei termice. Echipajele de pompieri au acționat timp de aproximativ o oră și 30 de minute pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția încăperilor locuinței, misiunea fiind îngreunată de numeroasele materiale combustibile, care au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte și degajarea unei cantități mari de gaze și fum, precum și de suprafața mare de manifestare a incendiului”, transmite ISU Bihor.

Pompierii au reuşit să lichideze flăcările după o oră şi jumătate şi au salvat cea mai mare parte a casei: trei încăperi din patru, de la mansarda casei și trei încăperi, din patru, de la parter, precum și aproximativ 150 de metri pătrați din acoperișul locuinței.

Au ars camera centralei termice (construită pe o suprafață de cca. 4 metri pătrați), bunurile din anexă, elemente de mobilier dintr-o cameră de la mansardă, tavanul din polistiren al unei încăperi de la parter, un panou solar și circa 100 de metri pătrați din acoperișul casei.

CITEŞTE ŞI: Maşină cu roţile în sus, în urma unui accident! Şoferul a ajuns la spital

Conform pompierilor, incendiul a fost provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.