Skip to main content

Scandalos! Un bărbat și-a bătut părinții și a fost nevoie de intervenția polițiștilor! Agresorul a fost reținut

Polițiștii au intervenit seara trecută, după ce au fost sesizați prin 112, despre un scandal în familie.

Un bărbat de 39 de ani din municipiul Hunedoara și-a bătut părinții și i-a amenințat, în urma unor neînțelegeri.

Polițiștii au intervenit rapid și l-au reținut pe agresor.

În data de 04 mai 2023, în jurul orei 19:45, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că la o adresă din municipiul Hunedoara are loc un scandal. La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o patrulă de ordine publică, iar după aplanarea stării conflictuale, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Hunedoara, a avut un conflict verbal cu părinţii săi, pe care i-a agresat fizic şi i-a ameninţat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare şi au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul și-a petrecut noaptea în Arestul Poliției, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.