Skip to main content

Video: Incendiu violent la un bloc cu patru etaje! Focul a pornit de la un coş de fum

S-a dat alarma în această dimineaţă, când un apartament a fost cuprins de flăcări violente, iar la faţa locului a ajuns de urgenţă mai multe echipaje de pompieri.

Incendiul a izbucnit la etajul 3 al unui bloc din Aleşd, judeţul Bihor şi a fost lichidat rapid, înainte de a se extinde.

CITEŞTE ŞI: Măsură extremă, în şcolile din Timiş! Autorităţile vor să le interzică elevilor să folosească telefoanele mobile chiar şi în pauze

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Au ars mai multe ferestrele și ușa balconului de la apartamentul în care au izbuncit flăcările, dar şi mai multe lucruri depozitate în zona icuprinsă de incendiu.

„Joi, 14 martie a.c., în jurul orei 06.30, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost primit un apel care sesiza producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe cu patru etaje, de pe strada Ciocârliei din Aleșd.
Pentru gestionarea evenimentului semnalat, la fața locului au fost mobilizați în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității. Echipajele de pompieri au acționat atât din interiorul, cât și din exteriorul imobilului, reușind să lichideze incendiul, care se manifesta în balconul închis al apartamentului, în aproximativ 15 minute și împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente”,
transmite ISU Bihor.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit de la ce a pornit focul: un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

CITEŞTE ŞI: Străinii descoperă România: Turismul din țara noastră se află în creștere cu peste jumătate de milion față de anul precedent

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.