Skip to main content

Raul Olajos intră oficial în cursa pentru Primăria Timişoara! Cine va fi candidatul Reper, la Consiliul Judeţean?

După ce Reper şi-a desemnat lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, în teritoriu încep pregătirile pentru alegerile locale.

Conform unor surse din interiorul filialei Timiş, Raul Olajos şi Daniel Toda vor intra în cursa pentru Primăria Timişoara, respectiv pentru Consiliul Judeţean Timiş.

CITEŞTE ŞI: Video: Incendiu violent la un bloc cu patru etaje! Focul a pornit de la un coş de fum

Membrii şi simpatizanţii Reper Timiş au fost deja convocaţi, pentru ziua de sâmbătă, 16 martie, la sediul partidului, pentru a li se comunica cele două nominalizări.

În prezent, Raul Olajos este unul dintre cei mai activi consilieri judeţeni din Timiş.

A fost ales pe listele USR, însă a fost executat de conducerea filialei, în toamna lui 2022, după ce a adus mai multe critici liderilor organizaţiei judeţene, în special lui Dominic Fritz

Daniel Toda este deputat şi s-a făcut remarcat după ce a iniţiat un proiect de lege pentru eutanasierea pisicilor fără stăpân.

Astăzi, el a anunţat că retrage proiectul, după valul de critici şi mesaje de ameninţare pe care le-a primit.

CITEŞTE ŞI: Măsură extremă, în şcolile din Timiş! Autorităţile vor să le interzică elevilor să folosească telefoanele mobile chiar şi în pauze

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.