Skip to main content

Alertă la Timişoara, după ce un deţinut a evadat în urmă cu puțin timp! Sunt căutări ample în tot oraşul și filtre la ieșire UPDATE Individul a fost capturat

Polițiștii timișoreni sunt în alertă, după ce un deținut a evadat în această dimineață.

Mihaly Szenderszki, în vârstă de 54 de ani a fost condamnat definitiv la 9 luni de închisoare după ce a refuzat să i se ia probe biologice. El era încarcerat în Penitenciarul Timișoara și își executa pedeapsa în regim deschis. Astăzi era la muncă pe strada Otto Rudolf din Timișoara, dar înainte de prânz a părăsit punctul de lucru exterior, fără supraveghere.

Imediat s-a dat alarma, iar polițiștii s-au mobilizat pentru capturarea fugarului. Astfel, au fost blocate căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, ai fost trimise echipe de căutare formate din personalul unităţii și a fost luată legătura cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228

UPDATE

Fugarul a fost capturat de către polițiști, în jurul orei 13, pe strada Budai Deleanu, iar acum urmează să se stabilească măsurile necesare în acest caz.

„În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, transmit reprezentanții Penitenciarului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.