Skip to main content

Video: Incendiu uriaş, în parcul auto al unei firme de transport! Paznicul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ghinion curat, pentru proprietarul unei firme de transport, în noaptea Crăciun, când a izbucnit un incendiu violent, care a făcut scrum, mai multe tiruri.

Din primele informaţii, flăcările au pornit de la un conductor electric defect şi s-au extins cu repeziciune.

Au ars 3 capuri tractor, o autoutilitară și o semiremorcă încărcată cu marfă.

CITEŞTE ŞI: Drum bun, domn’ profesor! Omul care l-a învins pe Gică Hagi a trecut în lumea celor drepți!

Incendiul a izbucnit puţin după ora 1:00, la o societate comercială de pe strada Gheorghe Mărdărescu din Oradea.

„Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu patru autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, flăcările se manifestau violent și generalizat la patru autovehicule și o semiremorcă, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte TIR-uri din parcul auto”, transmite ISU Bihor.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul în aproximativ 20 de minute şi să salveze zeci de alte autovehicule aflate în parcul auto.

Paznicul firmei a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Mesajul de suflet al mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan, de Crăciun!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.