Skip to main content

Drum bun, domn’ profesor! Omul care l-a învins pe Gică Hagi a trecut în lumea celor drepți!

Apreciat de unii dar și contestat de alții, asa cum îi stă bine unui om care a avut prestanță, Vlastimir Todorov a făcut ce a știut el mai bine în viața lui.

Domn’ profesor, cum era apelat de cei care-l cunoșteau, a pus pe primul loc pasiunea, meseria și abia apoi familia.

CITEŞTE ŞI: Mesajul de suflet al mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan, de Crăciun!

Vlastimir, unul dintre cei mai destoinici oameni din micuțul sat Diniaș din județul Timiș, a fost mai întâi director la școala din localitate și un important om al comunității sârbe din Banat.

Cel mai mare succes al lui Vlastimir Todorov a fost cu siguranță în anul 2009, atunci când satul Diniaș a fost pus cu siguranță pe harta României datorită lui Vlastimir Todorov și celor care erau în jurul lui.

În acel an, băieții din Diniaș au reușit performanța să surclaseze echipa de fotbal Viitorul Constanța condusă de legendarul Gică Hagi și alte echipe titrate care proveneau din Cluj și București.

In anul 2009, echipa de fotbal Diniaș câștiga cupa Danone în România și mergea in faza finală în Africa de Sud, acolo unde echipa antrenată de regretatul Vlastimir Todorov a obținut locul 25 din cele 40 de țări prezente de pe intregul glob.

De menționat că prin mâinile lui Vlastimir Todorov au trecut fotbaliștii Benzar și Mailat.

Vlastimir Todorov a fost și consilier local în comuna Peciu Nou dar în ultimii ani a renunțat la această funcție pentru a se dedica familiei.

Din păcate “Domn’ profesor” a părăsit mult prea devreme această lume, s-a dus să antreneze echipa îngerilor iar pe pamânt a lăsat un gol imens în rândul comunității din Diniaș și în sânul familiei care îl plânge.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.