Skip to main content

VIDEO Imaginile disperării în Turcia! Oamenii sapă cu mâinile goale printre dărâmături și aleargă cu copii în brațe pe străzi! Pompieri și medici din România au plecat să le dea o mână de ajutor

Zeci de pompieri și medici români au plecat în această după amiază în Turcia, pentru a da o mână de ajutor la căutarea și salvarea victimelor cutremurelor ce au avut loc în această țară.

Două cutremure de peste 7,5 grade pe scara Richter au zguduit Turcia, noaptea trecută și astăzi la prânz. Până acum s-au înregistrat peste 2.000 de morți în Turcia și Siria și mii de răniți.

Trei aeronave cu 60 de salvatori au plecat spre Turcia cu șapte tone de echipamente.

Totodată, Ministerul Sănătății a lansat un apel la mobilizarea medicilor români și a cadrelor medicale care doresc să ajute Turcia.

Direcția de Sănătate Publică face la rândul ei un apel către cadrele medicale din județ să participe, în măsura posibilităților, în calitate de voluntari la îngrijirea răniților și la completarea echipelor medicale implicate care acționează în Turcia, în zona afectată de cutremur.

Tot ce trebuie să facă medicii care vor să ajute este să acceseze linkul de mai jos și să completeze formularul pus la dispoziție de Ministerul Sănătății.

Ajută Turcia! Fii VOLUNTAR în echipele de asistență medicală! – Ministerul Sănătății (ms.ro)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.