Skip to main content

VIDEO Imagini șocante! O șoferiță ia pe capotă o altă femeie, în urma unui scandal. Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii arădeni au deschis o anchetă după un conflict între două femei, care s-ar fi putut finaliza tragic.

Scandalul a avut loc în data de 4 aprilie, pe bulevardul Magheru din municipiul Arad, însă imaginile revoltătoare abia acum au apărut în spațiul public.

În imaginile respective se vede cum o femeie se ceartă cu o alta, care este deja într-o mașină și încearcă să iasă dintr-o parcare. Se pare că cele două s-ar fi certat chiar din cauza locului pe care a parcat șoferița, și care ar fi aparținut celeilalte. Aceasta din urmă chiar a sunat la Poliție, însă șoferița pornită să plece nu a așteptat sosirea oamenilor legii. Așa se face că în momentul când a pornit de pe loc, a luat-o pe capotă pe cealaltă femeie, iar după câțiva zeci de metri a pus o frână, iar aceasta a căzut pe asfalt. Șoferița nu s-a dat jos să vadă daca victima a pățit ceva și a demarat în trombă, trecând milimetric cu roata pe lângă capul femeii.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, dar și o ambulanță care a preluat-o pe femeia rănită și a dus-o la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 15,50, a fost sesizat, prin 112, un scandal între două femei, pe Bd. Gheorghe Magheru, din municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad. Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Micalaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Arad.

Sursa video: specialarad.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.