Skip to main content

Video: Imagini şocante în Centrul Educativ Buziaş! Un adolescent este bătut cu sălbăticie de doi gardieni

Una dintre camerele de supraveghere din Centrul Educativ Buziaş a surprins o scenă de o brutalitate ieşită din comun, ai cărei protagonişti sunt doi supraveghetori.

În imaginile respective se vede cum mai mulţi deţinuţi sunt aliniaţi în curte, lângă un gard, iar la un moment dat, un gardian îl trage pe unul dintre tineri.

Acesta este trântit la pământ şi lovit cu sălbăticie cu pumnii, cu picioarele şi cu bastoanele, atât de supraveghetorul care l-a scos din rând cât şi de un coleg de-al său.

CITEŞTE ŞI: “Oribilitatea” de lângă Catedrală, criticată de timişoreni! Consilierul local, Roxana Iliescu, ridică semne de întrebare şi în ceea ce priveşte preţul plătit pentru această staţie

Întreaga scenă, de o violenţă extremă, a durat aproape un minut, iar la final, unul dintre supraveghetori îl ajută pe adolescent să se ridice şi îl aliniază în rând cu ceilalţi deţinuţi, care au privit totul.

Apoi, celălalt paznic îse năpusteşte asupra altui tânăr, pe care-l loveşte, însă în acest caz, „corecţia” a fost mai blândă.

La Centrul Educativ Buziaş sunt 170 de tineri, cei mai mulţi dintre ei, minori, care au comis fapte penale înainte de împlinirea vârstei de 18 ani.

Împotriva acestora a fost dispusă măsura educativă a internării într-un centru de reeducare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.