Skip to main content

Video: Imagini şocante în Centrul Educativ Buziaş! Un adolescent este bătut cu sălbăticie de doi gardieni

Una dintre camerele de supraveghere din Centrul Educativ Buziaş a surprins o scenă de o brutalitate ieşită din comun, ai cărei protagonişti sunt doi supraveghetori.

În imaginile respective se vede cum mai mulţi deţinuţi sunt aliniaţi în curte, lângă un gard, iar la un moment dat, un gardian îl trage pe unul dintre tineri.

Acesta este trântit la pământ şi lovit cu sălbăticie cu pumnii, cu picioarele şi cu bastoanele, atât de supraveghetorul care l-a scos din rând cât şi de un coleg de-al său.

CITEŞTE ŞI: “Oribilitatea” de lângă Catedrală, criticată de timişoreni! Consilierul local, Roxana Iliescu, ridică semne de întrebare şi în ceea ce priveşte preţul plătit pentru această staţie

Întreaga scenă, de o violenţă extremă, a durat aproape un minut, iar la final, unul dintre supraveghetori îl ajută pe adolescent să se ridice şi îl aliniază în rând cu ceilalţi deţinuţi, care au privit totul.

Apoi, celălalt paznic îse năpusteşte asupra altui tânăr, pe care-l loveşte, însă în acest caz, „corecţia” a fost mai blândă.

La Centrul Educativ Buziaş sunt 170 de tineri, cei mai mulţi dintre ei, minori, care au comis fapte penale înainte de împlinirea vârstei de 18 ani.

Împotriva acestora a fost dispusă măsura educativă a internării într-un centru de reeducare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.