Skip to main content

VIDEO: Imagini înfiorătoare în Franţa, unde un refugiat sirian a înjunghiat 4 copii şi 2 adulţi! Scenele cumplite au fost filmate de un trecător

Un atac sângeros a avut loc în această dimineaţă, în sud-estul Franţei, la un loc de joacă pentru copii.

Un bărbat, înarmat cu un cuţit, a atacat mai multe persoane, printre care şi patru copilaşi, cu vârste cuprinse între 2 şi 3 ani, care se jucau într-un parc din oraşul Annecy

CITEŞTE ŞI: Chitaristul celebrei trupe Genesis, Steve Hackett, în concert la Timişoara, alături de Djabe!

Micuţii sunt cu toţii în stare critică, iar unul dintre ei a fost transportat, pe calea aerului, la un spital din Elveţia.

Doi adulţi au suferit şi ei răni şi au nevoie de îngrijiri medicale, însă presa franceză anunţă că sunt în afara oricărui pericol.

Atacatorul, un bărbat de 32 de ani, este cetăţean sirian, solicitant de azil, care trăieşte în Franţa, de un an.

El a fost capturat de poliţiştii francezi, care deocamdată nu ştiu care este motivul pentru care a înjunghiat copiii şi adulţii pe care i-a întâlnit.

Însă, autorităţile franceze nu exclud varianta unui atac terorist.

CITEŞTE ŞI: Reacţia MApN, la gestul extrem cu care ameninţă un subofiţer din Timişoara! Ce rezultat a obţinut bărbatul, la ultima evaluare psihologică?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.