Skip to main content

VIDEO: Imagini înfiorătoare în Franţa, unde un refugiat sirian a înjunghiat 4 copii şi 2 adulţi! Scenele cumplite au fost filmate de un trecător

Un atac sângeros a avut loc în această dimineaţă, în sud-estul Franţei, la un loc de joacă pentru copii.

Un bărbat, înarmat cu un cuţit, a atacat mai multe persoane, printre care şi patru copilaşi, cu vârste cuprinse între 2 şi 3 ani, care se jucau într-un parc din oraşul Annecy

CITEŞTE ŞI: Chitaristul celebrei trupe Genesis, Steve Hackett, în concert la Timişoara, alături de Djabe!

Micuţii sunt cu toţii în stare critică, iar unul dintre ei a fost transportat, pe calea aerului, la un spital din Elveţia.

Doi adulţi au suferit şi ei răni şi au nevoie de îngrijiri medicale, însă presa franceză anunţă că sunt în afara oricărui pericol.

Atacatorul, un bărbat de 32 de ani, este cetăţean sirian, solicitant de azil, care trăieşte în Franţa, de un an.

El a fost capturat de poliţiştii francezi, care deocamdată nu ştiu care este motivul pentru care a înjunghiat copiii şi adulţii pe care i-a întâlnit.

Însă, autorităţile franceze nu exclud varianta unui atac terorist.

CITEŞTE ŞI: Reacţia MApN, la gestul extrem cu care ameninţă un subofiţer din Timişoara! Ce rezultat a obţinut bărbatul, la ultima evaluare psihologică?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.