Skip to main content

Reacţia MApN, la gestul extrem cu care ameninţă un subofiţer din Timişoara! Ce rezultat a obţinut bărbatul, la ultima evaluare psihologică?

Reprezentanţii Unităţii Militare 01109 Timişoara, unde este angajat tânărul care ameninţă că se aruncă în gol, de mai bine de patru ore, au o primă reacţie.

Printr-un comunicat de presă, aceştia anunţă că Marius Costea este angajat din anul 2007, iar în prezent este subofiţer de stat major.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Greva profesorilor afectează calendarul examenelor naționale

Nua fost la nicio misiune în teatrele de război din Afganistan sau Irak, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat “apt limitat”.

“Un subofițer din Unitatea Militară 01109 Timișoara amenință că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2 din Timișoara, un negociator din cadrul SAS Timiș și militari din ISU Timiș, precum și șeful de stat major, psihologul și medicul șef al unității militare. Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident”, transmite Brigada 18 Cercetare Supraveghere “Decebal”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.