Skip to main content

VIDEO: Imagini înfiorătoare cu o fetiţă lovită de maşină şi aruncată câţiva metri!

O copilă de 12 ani a fost rănită şi transportată la spital, după ce a fost lovită în plin, de o maşină.

Accidentul s-a petrecut aseară, pe strada Arinului din Dumbrăviţa, judeţul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Nica face transferul anului! Îşi mută şeful de cabinet, la Turism

Fetiţa a traversat strada printr-un loc nepermis, iar impactul a fost surprins de o camera de supraveghere amplastă în zonă.

În imagini se vede cum copila a fost aruncată câţiva metri, pe carosabil.

“O femeie, în vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe strada Arinului dinspre strada Dorului către strada Tărnava din Dumbrăvița,iar la un moment dat a surprins și accidentat o fețită, în vârstă de 12 ani, care a traversat strada prin loc nepermis. În urma impactului, fetița a fost rănită ușor”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

CITEŞTE ŞI: Învață să salvezi o viață! Lecție deschisă de acordare a primului ajutor, în urma unui accident simulat, la Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.