Skip to main content

Video: Imagini dramatice cu salvarea oamenilor care au supravieţuit după ce ambarcaţiunea care îi transporta s-a scufundat

Cel puţin 16 persoane au murit, azi-noapte, după ce o ambarcaţiune s-a scufundat în largul Mării Egee, în apropierea insulei greceşti Lesbos.

Este vorba despre o navă care transporta migranţi, iar conform Reuters, toate persoanele decedate ar fi femei.

CITEŞTE ŞI: Cancerul, studiat teroretic şi practic, de peste 600 de studenți, la OncoHelp Timişoara

În ambarcaţiune erau aproximativ 40 de persoane, după cum anunţă paze de coastă, în urma discuţiilor cu supravieţuitorii tragediei.

Pe lângă cele 16 cadavre care au fost deja recuperate, alte 15 persoane sunt dispărute.

Ambarcaţiunea s-a scufundat în estul insulei Lesbos, în apropiere de coasta Turciei.

Deocamdată nu au fost făcute publice date despre naţionalitatea migranţilor.

CITEŞTE ŞI: De toată jena! Primarul Timişoarei intră în jocuri murdare şi acuză un fost director de furt

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.