Skip to main content

De toată jena! Primarul Timişoarei intră în jocuri murdare şi acuză un fost director de furt

Scandalul de la SC Pieţe a ajuns astăzi într-o nouă etapă, după ce noul director, Mirel Pop a sunat la Poliţie să anunţe dispariţia unei maşini.

Este vorba despre un BMW care servea ca autoturism de serviciu pentru directorul instituţiei.

Poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat de urgenţă la sediul SC Pieţe să verifice situaţia, doar că maşina dispăruse de câteva zile.

Şi nu fusese furată, ci “reţinută” de directorul demis, Liviu Cocean, care a şi anunţat instituţia, printr-o notificare înregsitrată la SC Pieţe, încă de luni, 3 octombrie.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Circulație închisă pe ambele sensuri ale pasajului care duce spre Aeroport

În ceea ce priveşte predarea bunurilor societăţii, autoturismul BMW X5, doresc a vă preciza faptul că, dacă într-adevăr mandatul mi-a fost revocat, subsemnatul înţeleg să vă solicit achitarea la zi a indemnizaţiei fixe lunare conform art 4, alin. 1, lit a, din contractul de mandat, precum şi a zilelor de concediu de odihnă nerepartizate Subsemnatul am luat legătura cu reprezentanţii de la Resurse umane din cadrul Pieţe SA, pentru a mi se atribui aceste obligaţii pecuniare, însă aceştia mi-au comunicat faptul că se află în imposibilitatea să le calculeze sau să le plătească, în lipsa unei decizii de revocare a subsemnatului (…) Până la achitarea acestor obligaţii din partea societăţii dumneavoastră, subsemnatul înţeleg să invoc prevederile articolului 2029 CC şi să îmi exercit dreptul de retenţie asupra bunurilor companiei, până la momentul achitării debitelor restante către mine, de către SC Pieţe SA”, a scris Liviu Cocean, în Notificarea către Consiliul de Administraţie al SC Pieţe, înregistrată la sediul societăţii, încă de luni.

Mai exact, Cocean reclamă faptul că deşi a fost înlocuit de Consiliul de Administraţie al societăţii, nici el, nici cei de la Resurse Umane nu au primit vreun document care să ateste demiterea sa.

Iar în aceste condiţii, nu îşi poate face lichidarea, care presupune ca niciuna dintre părţi să nu aibă datorii la cealaltă.

CITEŞTE ŞI: Alertă la frontieră! Poliţiştii au cerut ajutorul comisarilor de Mediu, după ce au depistat un transport uriaş de deşeuri

Şi chiar dacă notificarea este de două zile, la SC Pieţe, primarul Dominic Fritz, intră în acest joc şi îl acuză şi el de furt, pe fostul director.

„Fostul director al Piețe S.A. Liviu Cocean, care a fugit cu mașina societății după ce a fost demis din funcție în urma unor suspiciuni de delapidare de 30.000 euro lunar, acum îl atacă pe primarul Timișoarei cu metode securiste”, transmite primarul Timişoarei.

Fritz face referire la înregistrarea audio, publicată de pressalert.ro, în care se aude cum primarul, îi cere explicaţii lui Cocean, pe vremea când era director, despre contractele cu presa.

Edilul îi spune răspicat lui Cocean, că entităţile media care primesc bani de la SC Pieţe trebuie să ştie clar că primarul este în spatele acelor contracte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.