VIDEO Imagini dezolante de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Dispare asfaltul, iar locul lui este luat de buruieni

Dispare asfaltul de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Buruienile au pus stăpânire pe pista lungă de 37 de kilometri.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania a fost inaugurată în anul 2015. Timișorenii se pot plimba 37 de kilometri până la frontiera cu Serbia, pe malul Begăi, chiar pe dig.

Traseul pornește de la Podul Modoș din Timișoara și trece pe lângă Utvin, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Sânmartinu Mare și Otelec.

În cadrul proiectului au mai fost amenajate și 8 refugii pentru bicicliști și au fost montate 14 bariere pentru oprirea circulației mașinilor, însă nu de puține ori au fost surprinse autoturisme circulând pe banda dedicată bicicletelor.

După șapte ani de la inaugurare, pista abia se mai vede. Asfaltul a început să dispară, iar locul lui a fost luat de buruienile care cresc fără probleme. Autoritățile care ar trebui să întrețină pista, par să ignore aceste probleme semnalate chiar de bicicliști.

Bicicliștii sunt nevoiți acum să facă slalom printre buruieni pentru a putea parcurge traseul și trebuie să fie extrem de atenți pentru a nu se accidenta.

Vezi mai jos imaginile surprinse în acest sfârșit de săptămână de un cititor sursadevest.ro.

După multe laude și promisiuni ale liderilor politici , inclusiv cu deschiderea unui punct de frontieră, așa a ajuns pista care leagă Timișoara de Serbia”, a subliniat Ovidiu Maxin, cel care a surprins imaginile dezolante cu pista.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Situatie previzibila atata timp cat sunt promovati in functiile de conducere la ABAB:fosti buldozeristi si fosti soferi.Persoana care s-a ocupat de pista de bicicleteTimisoara-Serbia geograf de profesie este un fripturist promovat de „marele director”fost buldozerist Titu BOJIN.Specialistii de la ABAB au fost marginalizati iar acest geograf care isi atribuie titlul de Dr.geograf desi teza de doctorat ii acorda titlul de Dr.inginer,doctorat obtinut in cadrul Facultatii de Hidrotehnica Timisoara(acum doar departament in cadrul Fac.de Constructii Timisoara).Autoritatile statului ar trebui sa intervina la ABAB si sa verifice toate lucrarile executate in ultimii ani care sunt de proasta calitate:fiind lucrari cu dedicatie,persoane stabilite pe spranceana ca diriginti ai lucrarilor(diriginti din cadrul ABAB care faceau concurenta neloiala) iar constructorii alesi executau asemenea lucrari ca si pista de biciclete Timisoara-Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.