Skip to main content

VIDEO Imagini dezolante de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Dispare asfaltul, iar locul lui este luat de buruieni

Dispare asfaltul de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Buruienile au pus stăpânire pe pista lungă de 37 de kilometri.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania a fost inaugurată în anul 2015. Timișorenii se pot plimba 37 de kilometri până la frontiera cu Serbia, pe malul Begăi, chiar pe dig.

Traseul pornește de la Podul Modoș din Timișoara și trece pe lângă Utvin, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Sânmartinu Mare și Otelec.

În cadrul proiectului au mai fost amenajate și 8 refugii pentru bicicliști și au fost montate 14 bariere pentru oprirea circulației mașinilor, însă nu de puține ori au fost surprinse autoturisme circulând pe banda dedicată bicicletelor.

După șapte ani de la inaugurare, pista abia se mai vede. Asfaltul a început să dispară, iar locul lui a fost luat de buruienile care cresc fără probleme. Autoritățile care ar trebui să întrețină pista, par să ignore aceste probleme semnalate chiar de bicicliști.

Bicicliștii sunt nevoiți acum să facă slalom printre buruieni pentru a putea parcurge traseul și trebuie să fie extrem de atenți pentru a nu se accidenta.

Vezi mai jos imaginile surprinse în acest sfârșit de săptămână de un cititor sursadevest.ro.

După multe laude și promisiuni ale liderilor politici , inclusiv cu deschiderea unui punct de frontieră, așa a ajuns pista care leagă Timișoara de Serbia”, a subliniat Ovidiu Maxin, cel care a surprins imaginile dezolante cu pista.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.