Skip to main content

VIDEO Imagini dezolante de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Dispare asfaltul, iar locul lui este luat de buruieni

Dispare asfaltul de pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia! Buruienile au pus stăpânire pe pista lungă de 37 de kilometri.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania a fost inaugurată în anul 2015. Timișorenii se pot plimba 37 de kilometri până la frontiera cu Serbia, pe malul Begăi, chiar pe dig.

Traseul pornește de la Podul Modoș din Timișoara și trece pe lângă Utvin, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Sânmartinu Mare și Otelec.

În cadrul proiectului au mai fost amenajate și 8 refugii pentru bicicliști și au fost montate 14 bariere pentru oprirea circulației mașinilor, însă nu de puține ori au fost surprinse autoturisme circulând pe banda dedicată bicicletelor.

După șapte ani de la inaugurare, pista abia se mai vede. Asfaltul a început să dispară, iar locul lui a fost luat de buruienile care cresc fără probleme. Autoritățile care ar trebui să întrețină pista, par să ignore aceste probleme semnalate chiar de bicicliști.

Bicicliștii sunt nevoiți acum să facă slalom printre buruieni pentru a putea parcurge traseul și trebuie să fie extrem de atenți pentru a nu se accidenta.

Vezi mai jos imaginile surprinse în acest sfârșit de săptămână de un cititor sursadevest.ro.

După multe laude și promisiuni ale liderilor politici , inclusiv cu deschiderea unui punct de frontieră, așa a ajuns pista care leagă Timișoara de Serbia”, a subliniat Ovidiu Maxin, cel care a surprins imaginile dezolante cu pista.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.