Skip to main content

Misiune specială a polițiștilor timișeni! S-au mobilizat pentru a dona sânge pentru copiii bolnavi de cancer

Polițiștii timișeni au donat astăzi sânge pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință! Având în vedere nevoia de sânge pe care o au multe persoane pentru a rămâne în viață, în cursul zilei de astăzi, oamenii legii s-au mobilizat și au donat sânge.

Polițiștii timișeni au dorit să ofere o parte din timpul lor comunității, în speranța că gestul lor de a dona sânge, își va atinge țelul și va salva cât mai mulți copii aflați în pericol, ale căror destine depind de aceste ”picături de viață”. Este deja cunoscut că această campanie a devenit esențială în activitatea I.P.J. Timis, deoarece suntem conștienți că orice contribuție a noastră ajută la salvarea cât mai multor vieți”, transmite IPJ Timiș.

Pentru micuții care se luptă cu cancerul, internați la Secția de Oncologie a Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timisoara, acest mic gest le poate schimba cursul vieții.

Astăzi 40 de polițiști timișeni s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzii din Timișoara pentru a dona sânge.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.