Skip to main content

Video: Imagini apocaliptice în Timişoara, după o ploaie torenţială care a durat un sfert de oră

Aflat sub incidenţa unui cod galben de ploi torenţiale, valabil până la ora 15:00, judeţul Timiş a fost măturat de ape.

Cele mai mari probleme s-au înregistrat în Timişoara, unde reţeaua de canalizare a oraşului a fost depăşită de cantitatea uriaşă de precipitaţii care a căzut într-un timp foarte scurt.

Mai multe străzi au fos indundate, iar pompierii au fost solicitaţi să scoată apa din demisolurile şi curţile unor clădiri.

În zona Girocului, apa avea mai bine de 10 centimetri pe şosea.

UPDATE:

„În contextul Atenționării COD GALBEN de fenomene meteorologice periculoase, valabile în intervalul orar 13:20 – 15:00, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara au intervenit cu trei autospeciale și motopompele din dotare în aproximativ 10 solicitări de evacuare a apei din curți, case și subsoluri inundate, nivelul apei fiind în scădere/adâncime mică. De asemenea, reprezentanții Aquatim au intervenit cu vidanje pe străzile inundate din municipiul Timișoara. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, transmite ISU Timiş.

Conform meteorologilor, avertizarea de tip cod galben de ploi torenţiale este valabilă pentru localităţile: Timișoara, Recaș, Deta, Săcălaz, Ciacova, Giarmata, Ghiroda, Peciu Nou, Sânandrei, Giroc, Moșnița Nouă, Sânmihaiu Român, Jebel, Liebling, Denta, Topolovățu Mare, Sacoșu Turcesc, Banloc, Pișchia, Giulvăz, Tormac, Uivar, Șag, Moravița, Dumbrăvița, Voiteg, Mașloc, Ghilad, Birda, Chevereșu Mare, Remetea Mare, Livezile, Foeni, Otelec, Fibiș, Pădureni, Parța, Bucovăț, Ghizela, Giera, Brestovăț, Bogda, Bara, Secaș;

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.