VIDEO: HAOS în trafic! Ce se întâmplă într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Timișoara?

Cozi interminabile de mașini, șoferi nervoși și un trafic de coșmar. Aceste elemente descriu perfect situația dintr-o interecție aglomerată din Timișoara.

Totul s-a întâmplat astăzi, la intersecția dintre strada Reșiței și calea Șagului. S-a ajuns în această situație după ce autoritățile au început să testeze noile semafoare din zonă.

VEZI AICI IMAGINILE surprinse de un șofer

Din cauză că semafoarele ba erau pornite ba oprite, în scurt timp s-a dezlănțuit haosul.  S-a circulat bară la bară și pe sensul spre centrul Timișoarei și pe sensul de ieșire spre Calea Șagului. Mașinile au stat în cozi de sute de metri, iar șoferilor le-a luat peste 40 de minute să facă un drum care în mod normal le-ar fi luat 10.

Situația infernală încă persistă în zonă, și probabil că va menține și în următoarele zile, până ce sistemul va fi setat să funcționeze optim.

Vă reamintim că în sensul giratoriu din Piața Reșiței sunt montate nu mai puțin de cinci semafoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.