Skip to main content

Primarul Robu despre șeful RATT: Un individ nesimțit, nerușinat, care sfidează un întreg oraș

Vorbe grele la adresa directorului RATT, Ioan Goia. Edilul șef al Timișoarei este călcat pe nervi de comportamentul acestuia și îl caracterizează în termeni duri.

 „Un individ nesimțit, nerușinat, care sfidează un întreg oraș. El s-a ocupat să construiască campus mănăstiresc și vrea să facă muzeu, în timp ce oamenii stau în stații minute în șir, pe frig și ploaie. Astea sunt prioritățile lui. Apoi mai vine și spune că transportul în comun funcționează bine”, a spus, vizibil nervos, primarul Robu.

Vă reamintim că edilul Timișoarei i-a cerut demisia directorului RATT, Ioan Goia, în urmă cu două săptămâni.

Acesta n-a oferit niciun răspuns, ba mai mult și-a atras Consiliul de Administrație al serviciului pentru a se asigura că Robu nu-l poate da jos.

Acum, primarul spune că nu-i rămâne decât să aștepte finalul de mandat al șefului RATT, care expiră în luna iunie.

Edilul Timișoarei consideră vinovată conducerea RATT pentru faptul că tramvaiele, autobuzele și troleibuzele nu ajung la timp în stații, pentru faptul că minibusurile achiziționate de Primăriei nu au intrat în circulație, și pentru faptul că vaporașele încă nu circulă pe Bega.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.