Primarul Robu despre șeful RATT: Un individ nesimțit, nerușinat, care sfidează un întreg oraș

Vorbe grele la adresa directorului RATT, Ioan Goia. Edilul șef al Timișoarei este călcat pe nervi de comportamentul acestuia și îl caracterizează în termeni duri.

 „Un individ nesimțit, nerușinat, care sfidează un întreg oraș. El s-a ocupat să construiască campus mănăstiresc și vrea să facă muzeu, în timp ce oamenii stau în stații minute în șir, pe frig și ploaie. Astea sunt prioritățile lui. Apoi mai vine și spune că transportul în comun funcționează bine”, a spus, vizibil nervos, primarul Robu.

Vă reamintim că edilul Timișoarei i-a cerut demisia directorului RATT, Ioan Goia, în urmă cu două săptămâni.

Acesta n-a oferit niciun răspuns, ba mai mult și-a atras Consiliul de Administrație al serviciului pentru a se asigura că Robu nu-l poate da jos.

Acum, primarul spune că nu-i rămâne decât să aștepte finalul de mandat al șefului RATT, care expiră în luna iunie.

Edilul Timișoarei consideră vinovată conducerea RATT pentru faptul că tramvaiele, autobuzele și troleibuzele nu ajung la timp în stații, pentru faptul că minibusurile achiziționate de Primăriei nu au intrat în circulație, și pentru faptul că vaporașele încă nu circulă pe Bega.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.