Continuă înscrierile în clasa pregătitoare! Vezi aici care sunt cele mai căutate școli

Aproape 4.500 de cereri au fost depuse până acum, pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitore!

Prima etapă de înscriere în clasa 0 se se va încheia în data de 16 martie, urmând ca în 22-23 martie să fie afişate listele cu elevii înscriși, în unităţile de învăţământ şi pe site-ul Inspectoratului Școlar.

În total, până acum, în prima etapă au fost depuse 4479 de cereri, însă din acestea 46 au fost respinse, valide rămânâd 4433 de cereri.

Din totalul cererilor depuse, cele mai multe s-au înregistrat la Școala nr. 30 din Timișoara, 210, însă una nu a fost validată. Pe locul doi în top se situează Școala Gimnazială nr. 24 cu 166 de cereri, toate validate. La Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria au fost depuse 160 de cereri și au fost validate 157, la Colegiul Național Bănățean au fost depuse 147 de cereri, însă două au fost respinse, rămânând astfel 145. Căutat de părinți este și Liceul Nikolaus Lenau, unde au fost depuse 146 și toate au fost aprobate. O altă școală căutată este Generală 19, unde au fost înregistrate 138 de cereri valide și una respinsă. La Liceul Grigore Moisil au fost depuse 134 de cereri, toate aprobate, iar la Liceul Pedagogic au fost înregistrate 121 de cereri, și aici toate fiind aprobate.

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare se va derula în perioada 24 – 30 martie. Dacă după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi în nicio unitate de învăţământ, părinţii vor completa o nouă cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.