Skip to main content

VIDEO Ghena de gunoi din interiorul unui bloc turn, a luat foc! Pompierii evacuează locuitorii

Pompierii arădeni au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu la o ghenă de gunoi, din interiorul unui bloc turn.

Fumul s-a extins rapid și a ajuns până la etajul opt al blocului.

Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea incendiului, în paralel ce alți colegi de-ai lor au evacuat persoanele aflate în interiorul blocului.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscara S42, descarcerarea și doua echipaje SMURD și un echipaj SAJ. Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns și în interiorul blocului, până la etajul 8”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.