Skip to main content

Fără niciun Dumnezeu! Doi tineri au nenorocit în bătaie un paznic, pentru 200 de lei şi un telefon

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, angajat ca paznic la o societate comercială, a trecut prin clipe de coşmar, după ce doi indivizi au dat buzna în curtea pe care o păzea.

Aceştia au sărit gardul firmei de pe strada Preparaţiei din Vulcan, judeţul Hunedoara şi s-au năpustit asupra paznicului care le-a ieşit în cale.

L-au lovit peste mâini cu o coadă de mătură, iar victima a luat-o la fugă, ascunzându-se în ghereta din apropiere.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Ghena de gunoi din interiorul unui bloc turn, a luat foc! Pompierii evacuează locuitorii

Asta nu i-a descurajat pe cei doi indivizi care l-au urmărit şi au intrat după el.

Unul dintre ei a ridicat televizorul din gheretă şi i l-a trântit paznicului în cap.

Apoi, au furat tot ce au găsit şi au încercat să îţi piardă urma.

„Două persoane de sex masculin au sărit peste gardul împrejmuitor al societății, ocazie cu care au început să-l lovească cu o coadă de mătură peste mână, ulterior paznicul s-a retras în ghereta în care își desfășura activitatea de pază, fiind urmărit de cei doi indivizi, loc unde, unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrâgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate precum și un telefon mobil”, transmite IPJ Hunedoara.

Când a scăpat din mâinile agresorilor, paznicul a anunţat Poliţia, care a început imediat căutările.

În scurt timp, cei doi indivizi au fost identificaţi şi duşi la audieri.

Este vorba despre doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Vulcan, care au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Prăbuşirea Colterm, tot mai aproape! Roxana Iliescu trece în revistă soluţiile la care ar putea recurge administraţia Fritz, pentru salvarea companiei

La data de 23 ianuarie 2023, instanța din cadrul Judecătoriei Petroșani, a dispus față de cei doi autori, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.