Skip to main content

Video: Fructe stricate, carne ţinută în condiţii improprii şi produse expirate, la Auchan!

Aveţi mare grijă la produsele pe care le cumpăraţi, pentru că inclusiv în marile magazine condiţiile de păstrare sunt de-a dreptul mizerabile, iar alimentele expirate nu sunt retrase de pe rafturi sau din galantare.

O demonstrează cele mai recente controale făcute de inspectorii OPC, în locaţiile care aparţin lanțului de supermarketuri Auchan, la nivelul întregii țări.

CITEŞTE ŞI: Continental donează echipamente de 15.000 de euro și mobilier, Liceului Tehnic Regele Ferdinand I din Timișoara!

În Timiş, verificările au vizat patru unităţi, în care echipele de control au descoperit nenumărate nereguli.

Erau oferite spre vânzare produse alimentare cu data limită de consum depășită, fructe şi legume stricate şi pline de mucegai, dar şi multă mizerie.

Vitrinele de expunere a produselor de panificaţie şi de patiserie erau insalubre, iar în bucătăria în care sunt pregătite mâncărurile gătite, comisarii OPC au găsit pardoseli, cuptoare, tăvi și ustensile de lucru murdare şi alimente depozitate în condiţii necorespunzătoare.

De asemenea, o mulţime de produse perisabile erau ţinute la temperaturi ridicate, iar peştele oferit spre vânzare era stricat.

CITEŞTE ŞI: Liberty Marathon, aproape de start! Organizatorii anunță o serie de restricții de trafic în zona centrală a Timișoarei

Pentru toate acestea, echipele de control au aplicat patru amenzi, în valoare totală de 45.000 de lei, şi un avertisment.

Toate produsele neconforme au fost retrase de la comercializare, iar una dintre locaţiile cu probleme a fost închisă temporar.

Este vorba despre zona gastronomică de la Auchan-ul din incinta Iulius Mall, care nu mai are dreptul să funcţioneze până nu remediază toate deficienţele descoperite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.