Skip to main content

Video: Fructe stricate, carne ţinută în condiţii improprii şi produse expirate, la Auchan!

Aveţi mare grijă la produsele pe care le cumpăraţi, pentru că inclusiv în marile magazine condiţiile de păstrare sunt de-a dreptul mizerabile, iar alimentele expirate nu sunt retrase de pe rafturi sau din galantare.

O demonstrează cele mai recente controale făcute de inspectorii OPC, în locaţiile care aparţin lanțului de supermarketuri Auchan, la nivelul întregii țări.

CITEŞTE ŞI: Continental donează echipamente de 15.000 de euro și mobilier, Liceului Tehnic Regele Ferdinand I din Timișoara!

În Timiş, verificările au vizat patru unităţi, în care echipele de control au descoperit nenumărate nereguli.

Erau oferite spre vânzare produse alimentare cu data limită de consum depășită, fructe şi legume stricate şi pline de mucegai, dar şi multă mizerie.

Vitrinele de expunere a produselor de panificaţie şi de patiserie erau insalubre, iar în bucătăria în care sunt pregătite mâncărurile gătite, comisarii OPC au găsit pardoseli, cuptoare, tăvi și ustensile de lucru murdare şi alimente depozitate în condiţii necorespunzătoare.

De asemenea, o mulţime de produse perisabile erau ţinute la temperaturi ridicate, iar peştele oferit spre vânzare era stricat.

CITEŞTE ŞI: Liberty Marathon, aproape de start! Organizatorii anunță o serie de restricții de trafic în zona centrală a Timișoarei

Pentru toate acestea, echipele de control au aplicat patru amenzi, în valoare totală de 45.000 de lei, şi un avertisment.

Toate produsele neconforme au fost retrase de la comercializare, iar una dintre locaţiile cu probleme a fost închisă temporar.

Este vorba despre zona gastronomică de la Auchan-ul din incinta Iulius Mall, care nu mai are dreptul să funcţioneze până nu remediază toate deficienţele descoperite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.