Skip to main content

Video: Fructe stricate, carne ţinută în condiţii improprii şi produse expirate, la Auchan!

Aveţi mare grijă la produsele pe care le cumpăraţi, pentru că inclusiv în marile magazine condiţiile de păstrare sunt de-a dreptul mizerabile, iar alimentele expirate nu sunt retrase de pe rafturi sau din galantare.

O demonstrează cele mai recente controale făcute de inspectorii OPC, în locaţiile care aparţin lanțului de supermarketuri Auchan, la nivelul întregii țări.

CITEŞTE ŞI: Continental donează echipamente de 15.000 de euro și mobilier, Liceului Tehnic Regele Ferdinand I din Timișoara!

În Timiş, verificările au vizat patru unităţi, în care echipele de control au descoperit nenumărate nereguli.

Erau oferite spre vânzare produse alimentare cu data limită de consum depășită, fructe şi legume stricate şi pline de mucegai, dar şi multă mizerie.

Vitrinele de expunere a produselor de panificaţie şi de patiserie erau insalubre, iar în bucătăria în care sunt pregătite mâncărurile gătite, comisarii OPC au găsit pardoseli, cuptoare, tăvi și ustensile de lucru murdare şi alimente depozitate în condiţii necorespunzătoare.

De asemenea, o mulţime de produse perisabile erau ţinute la temperaturi ridicate, iar peştele oferit spre vânzare era stricat.

CITEŞTE ŞI: Liberty Marathon, aproape de start! Organizatorii anunță o serie de restricții de trafic în zona centrală a Timișoarei

Pentru toate acestea, echipele de control au aplicat patru amenzi, în valoare totală de 45.000 de lei, şi un avertisment.

Toate produsele neconforme au fost retrase de la comercializare, iar una dintre locaţiile cu probleme a fost închisă temporar.

Este vorba despre zona gastronomică de la Auchan-ul din incinta Iulius Mall, care nu mai are dreptul să funcţioneze până nu remediază toate deficienţele descoperite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.