Skip to main content

VIDEO: Dictatorul de lângă Timişoara! Primarul care a “asmuţit” poliţiştii locali, împotriva unui consilier local

Scandalul de la Centrul de Zi din comuna Dumbrăvița escaladează din nou.

De această dată, primarul comunei, Horia Bugarin, i-a trimis pe polițiștii locali din subordine, să o scoată afară pe Alina Sperlea, consilier local.

Sperlea este cunoscută pentru lupta continuă pe care a dus-o pentru redeschiderea acestui Centru, de serviciile căruia beneficiază copiii cu nevoi speciale şi cei care provin din familii cu o situaţie financiară precară.

CITEŞTE ŞI: Nu vă lăsați păcăliți! Poliția trage un semnal de alarmă, după ce mai mulți timișeni au fost înșelați anul acesta prin diverse metode

După ce a reuşit să obţină avizul care permite Centrului să funcţioneze, în ciuda piedicilor puse de primar, Sperlea vrea să rezolve şi problemele legate de masa micuţilor şi de rechizitele de care au nevoie.

A mers la faţa locului să facă o listă cu nevoile copiilor, doar că poliţiştii locali, trimişi chiar de primarul comunei, au încercat să o intimideze.

“Este un atac la adresa democrației! Domnul primar Horia Bugarin, folosește mai nou metode securiste. Astăzi  și-a trimis polițiștii locali într-o descindere la Centrul de Zi, pe care nu a înțeles-o nimeni. Polițiștii aveau o treabă cu mine. Nu am înțeles exact ce. Am fost singura persoană legitimată și pusă în situația de a-mi justifica prezența și activitatea din Centru. Este o încercare nereușită de intimidare. Scopul real a fost de a-mi întrerupe munca de ales local și membru al Comisiei de supraveghere al acestui centru. A fost o scenă dură care s-a derulat chiar sub ochii copiilor. Domnul primar a întrecut orice limită! Ne aflăm într-o zonă foarte periculoasă”, a declarat Alina Sperlea pentru sursadevest.ro

La Centrul de zi din Dumbrăvița au început înscrierile pentru toți copiii cu dizabiltăți și probleme sociale din comună.

Consilierul local, Alina Sperlea, spune că va monitoriza activitatea centrului pentru a preveni problemele care au fost generate de primar în trecut.

CITEŞTE ŞI: Se drogau în plină stradă, în mijlocul zilei! Comportamentul ciudat i-a dat de gol în fața poliției

“Eu îi invit pe toți părinții care au nevoie de serviciile acestui centru, să își depună cu încredere dosarele de înscriere. Un ONG s-a oferit să ne ajute cu o masă caldă, cu rechizite și ceva hăinuțe. Vom mediatiza și condițiile care trebuie îndeplinite pentru aprobarea dosarelor. Nu vom abandona acest proiect. Totul, până la copii!”, a mai spus Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.