Skip to main content

VIDEO: Dictatorul de lângă Timişoara! Primarul care a “asmuţit” poliţiştii locali, împotriva unui consilier local

Scandalul de la Centrul de Zi din comuna Dumbrăvița escaladează din nou.

De această dată, primarul comunei, Horia Bugarin, i-a trimis pe polițiștii locali din subordine, să o scoată afară pe Alina Sperlea, consilier local.

Sperlea este cunoscută pentru lupta continuă pe care a dus-o pentru redeschiderea acestui Centru, de serviciile căruia beneficiază copiii cu nevoi speciale şi cei care provin din familii cu o situaţie financiară precară.

CITEŞTE ŞI: Nu vă lăsați păcăliți! Poliția trage un semnal de alarmă, după ce mai mulți timișeni au fost înșelați anul acesta prin diverse metode

După ce a reuşit să obţină avizul care permite Centrului să funcţioneze, în ciuda piedicilor puse de primar, Sperlea vrea să rezolve şi problemele legate de masa micuţilor şi de rechizitele de care au nevoie.

A mers la faţa locului să facă o listă cu nevoile copiilor, doar că poliţiştii locali, trimişi chiar de primarul comunei, au încercat să o intimideze.

“Este un atac la adresa democrației! Domnul primar Horia Bugarin, folosește mai nou metode securiste. Astăzi  și-a trimis polițiștii locali într-o descindere la Centrul de Zi, pe care nu a înțeles-o nimeni. Polițiștii aveau o treabă cu mine. Nu am înțeles exact ce. Am fost singura persoană legitimată și pusă în situația de a-mi justifica prezența și activitatea din Centru. Este o încercare nereușită de intimidare. Scopul real a fost de a-mi întrerupe munca de ales local și membru al Comisiei de supraveghere al acestui centru. A fost o scenă dură care s-a derulat chiar sub ochii copiilor. Domnul primar a întrecut orice limită! Ne aflăm într-o zonă foarte periculoasă”, a declarat Alina Sperlea pentru sursadevest.ro

La Centrul de zi din Dumbrăvița au început înscrierile pentru toți copiii cu dizabiltăți și probleme sociale din comună.

Consilierul local, Alina Sperlea, spune că va monitoriza activitatea centrului pentru a preveni problemele care au fost generate de primar în trecut.

CITEŞTE ŞI: Se drogau în plină stradă, în mijlocul zilei! Comportamentul ciudat i-a dat de gol în fața poliției

“Eu îi invit pe toți părinții care au nevoie de serviciile acestui centru, să își depună cu încredere dosarele de înscriere. Un ONG s-a oferit să ne ajute cu o masă caldă, cu rechizite și ceva hăinuțe. Vom mediatiza și condițiile care trebuie îndeplinite pentru aprobarea dosarelor. Nu vom abandona acest proiect. Totul, până la copii!”, a mai spus Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.