Skip to main content

VIDEO: Dictatorul de lângă Timişoara! Primarul care a “asmuţit” poliţiştii locali, împotriva unui consilier local

Scandalul de la Centrul de Zi din comuna Dumbrăvița escaladează din nou.

De această dată, primarul comunei, Horia Bugarin, i-a trimis pe polițiștii locali din subordine, să o scoată afară pe Alina Sperlea, consilier local.

Sperlea este cunoscută pentru lupta continuă pe care a dus-o pentru redeschiderea acestui Centru, de serviciile căruia beneficiază copiii cu nevoi speciale şi cei care provin din familii cu o situaţie financiară precară.

CITEŞTE ŞI: Nu vă lăsați păcăliți! Poliția trage un semnal de alarmă, după ce mai mulți timișeni au fost înșelați anul acesta prin diverse metode

După ce a reuşit să obţină avizul care permite Centrului să funcţioneze, în ciuda piedicilor puse de primar, Sperlea vrea să rezolve şi problemele legate de masa micuţilor şi de rechizitele de care au nevoie.

A mers la faţa locului să facă o listă cu nevoile copiilor, doar că poliţiştii locali, trimişi chiar de primarul comunei, au încercat să o intimideze.

“Este un atac la adresa democrației! Domnul primar Horia Bugarin, folosește mai nou metode securiste. Astăzi  și-a trimis polițiștii locali într-o descindere la Centrul de Zi, pe care nu a înțeles-o nimeni. Polițiștii aveau o treabă cu mine. Nu am înțeles exact ce. Am fost singura persoană legitimată și pusă în situația de a-mi justifica prezența și activitatea din Centru. Este o încercare nereușită de intimidare. Scopul real a fost de a-mi întrerupe munca de ales local și membru al Comisiei de supraveghere al acestui centru. A fost o scenă dură care s-a derulat chiar sub ochii copiilor. Domnul primar a întrecut orice limită! Ne aflăm într-o zonă foarte periculoasă”, a declarat Alina Sperlea pentru sursadevest.ro

La Centrul de zi din Dumbrăvița au început înscrierile pentru toți copiii cu dizabiltăți și probleme sociale din comună.

Consilierul local, Alina Sperlea, spune că va monitoriza activitatea centrului pentru a preveni problemele care au fost generate de primar în trecut.

CITEŞTE ŞI: Se drogau în plină stradă, în mijlocul zilei! Comportamentul ciudat i-a dat de gol în fața poliției

“Eu îi invit pe toți părinții care au nevoie de serviciile acestui centru, să își depună cu încredere dosarele de înscriere. Un ONG s-a oferit să ne ajute cu o masă caldă, cu rechizite și ceva hăinuțe. Vom mediatiza și condițiile care trebuie îndeplinite pentru aprobarea dosarelor. Nu vom abandona acest proiect. Totul, până la copii!”, a mai spus Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.