Skip to main content

Programul “Rabla local” se apropie de final! Grăbeşte-te, dacă vrei să scapi de maşina veche, pentru suma de 3.000 de lei

Până în 31 august 2023, ora 16:30, timișorenii se mai pot înscrie în Programul Rabla local privind casarea autovehiculelor uzate, pentru care Primăria a alocat un buget pentru 4.700 de vehicule.

Solicitanţii, persoane fizice cu domiciliul în Timișoara, se pot înscrie pe site-ul AFM, la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicația AFM.

CITEŞTE ŞI: Video: Criminalul femeii din Calea Şagului, dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”).

Dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită.

În cadrul unui cont pot fi făcute înscrieri pentru un singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

Stimulentul acordat pentru casarea și radierea unui autovehicul uzat este de 3000 de lei, din care 600 de lei sunt din fonduri proprii ale Primăriei și 2400 de lei din finanțarea alocată din Fondul pentru mediu.

Este recomandat ca solicitanţii să își creeze cont atât pe site-ul AFM, cât și pe site-ul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara, în cazul în care nu au deja.

CITEŞTE ŞI: TM2023, un amestec de bâlci, într-un oraş vasal clanurilor de romi! Daniel Funeriu critică dur ceea ce se întâmplă în Timişoara

Crearea contului pe site-ul DFMT este necesară pentru primirea notificărilor după finalizarea perioadei de înscriere precum și pentru depunerea documentelor în etapele ulterioare ale programului.

“Încurajăm timișorenii să se înscrie pentru a beneficia de această oportunitate, utilă atât pentru eliminarea autovehiculelor uzate de pe străzile orașului, dar și pentru reducerea nivelului de poluare, în beneficiul întregii comunități. 1000 de proprietari de mașini uzate din Timișoara
s-au înscris deja în program”
, transmite Primăria Timişoara.

Mai multe informații despre derularea programului, condiții de eligibilitate pentru solicitanți și autoturisme și etapele care urmează după finalizarea înscrierilor puteți afla accesând linkul: https://www.primariatm.ro/programul-rabla-2023/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.