Skip to main content

VIDEO Continuă căutările pe Bega pentru găsirea bărbatului dispărut încă de seara trecută! Au fost mobilizați scafandrii din alte două județe

Scafandrii continuă căutările pe Bega pentru căutările bărbatului dispărut de seara trecută, în zona Podului Decebal!

Alarma s-a dat puțin înainte de miezul nopții! Mai multe bărci de salvare și echipaje de scafandrii au căutat timp de câteva ore, bărbatul dispărut.

La ora 22:57 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane în râul Bega, în Municipiul Timișoara (zona Podului Decebal). În jurul orei 03:00 echipajul de scafandri s-a retras”, a transmis ISU Timiș.

Misiunea de căutare-salvare a continuat pe tot parcursul nopții la suprafața apei, iar în această dimineață pompierii din cadrul subunităților de intervenție efectuând schimbul.

Începând cu ora 9:00, patru scafandri din cadrul ISU Arad și ISU Hunedoara au reluat căutările.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.