Skip to main content

Coşmarul trăit de o femeie, în propria casă! A fost bătută de un individ care i-a furat toţi banii

Un individ de 53 de ani a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a intrat în casa unei femei cu scopul de a o jefui.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Felnac din judeţul Arad, unde bărbatul a sperat că îşi va rotunji veniturile, fără să fie prins.

Proprietara casei s-a trezit, iar individul a luat-o la bătaie, i-a furat toţi banii pe care i-a găsit, după care s-a făcut nevăzut.

CITEŞTE ŞI: Video: Cele mai amuzante pisici care se bucură, în felul lor, de magia Crăciunului! Puctul de atracţie este bradul

Când a scăpat din mâinile agresorului, femeia a sunat la 112, iar poliţiştii au început imediat o anchetă în acest caz.

În scurt timp l-au identificat pe tâlhar, în persoana unul localnic de 53 de ani care a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, arestat preventiv.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 14/15 decembrie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei din Felnac, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras 4.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din Felnac, care în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele bănuitului, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Arad.

Bărbatul este acuzat de tâlhărie calificată, însă poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili dacă nu cumva se face vinovat şi de alte fapte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.