Skip to main content

Video: Cei mai ghinionişti hoţi de seifuri! Au furat o cutie de valori goală şi au fost şi prinşi de poliţişti

Trei bărbați, în vârstă de 36, 40 și 41 de ani, au fost prinşi imediat după ce au furat cu totul, un seif pe care l-au urcat într-o maşină şi au pornit spre casă, în judeţul Timiş.

Indivizii erau de mai multă vreme în vizorul oamenilor legii, iar cea mai recentă spargere au dat-o azi-noapte, la o firmă din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge la Timişoara, mâine seară! Este adusă cu avionul

Poliţiştii de la Direcţia de Operaţiuni Speciale i-au depistat extrem de repede şi le-a întrerupt călătoria.

„În noaptea de 13 aprilie 2023, în intervalul 23:30-00:00, cei trei bărbați ar fi scos din funcțiune sistemul de alarmă, prin bruierea și distrugerea acestuia, ar fi pătruns prin efracție, iar, din interiorul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif cu dimensiunile aproximative 60/40 cm, pe care l-ar fi urcat într-un autovehicul și au început deplasarea către județul Timiș. În timp ce aceștia se deplasau către un loc sigur pentru forțarea seifului, respectiv în apropierea localității Poiana lui Stânga, aceștia au fost imobilizați de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și predați polițiștilor de investigații criminale din Timiș, care i-au condus la audieri”, transmite IPJ Timiş.

În maşina folosită de hoţi, poliţiştii au găsit mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care și un aparat de bruiaj unde GSM și radio, seiful furat și două recipiente de motorină.

Cei trei bărbaţi au fost reţnuţi preventiv pentru 24 de ore, după care au primit mandate de arestare, pe o perioadă de 30 zile.

CITEŞTE ŞI: Spectaculos! Primele imagini cu viitoarea bază sportivă din zona Mehala. Proiectul va fi scos la licitaţie

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.