Skip to main content

VIDEO Căutări ample pentru găsirea pistolului furat de la un polițist aflat în misiune!

Continuă căutările pentru găsirea pistolului care a fost furat de la un polițist care a intervenit să aplaneze un scandal.

Totul a început aseară, când oamenii legii au fost solicitați în comuna Crișcior, județul Hunedoara, la locul unei altercații în care erau implicate mai mult persoane.

Polițiștii au reușit să calmeze spiritele, doar că unul dintre scandalagii a furat centura tactică a unuia dintre agenți și s-a făcut nevăzut.

Trei bărbați au fost reținuți. Doi dintre ei sunt cercetați pentru infracțiuni de loviri sau ale violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar al treilea bărbat este cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Între timp, centura tactică a fost găsită, însă lipseau pistolul și un încărcător.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție, atât din cadrul Poliției Municipiului Brad, cât și a Secției de Poliție Rurală Crișcior. Cei doi implicați în această altercație au fost identificați, încătușați și conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați, ulterior aceștia au și fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau ale violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar un al treilea bărbat a fost de asemenea reținut pentru 24 de ore cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, din cercetări rezultând că acesta este cel care i-ar fi sustras agentului de poliție, centura tactică pe care se afla pistolul și muniția. În momentul de față colegii mei efectuează activități de căutare a pistolului și a muniției aferente. Totodată conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus și o verificare internă cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la acest eveniment”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Continuă căutările pentru găsirea armei pe raza localității Crișcior dar și pe malurile și albia Crișului Alb. La căutări participă și pompierii, care au venit în sprijinul oamenilor legii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.